Τηλεφωνικές Παραγγελίες από 8πμ έως 4μμ Δευτ-Παρ στο 2104080025
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Γιατί να μας Επιλέξετε;

Γιατί να επιλέξετε το ApisPharmacy.com

  1. Εξυπηρετήστε πάντα από ένα συνεργαζόμενο φαρμακείο και πάντα το υψηλά καταρτισμένο επιστημονικά προσωπικό, το οποίο είναι έτοιμο και πρόθυμο να σε συμβουλεύσει.
  2. Πληρώνεις πάντα την ώρα της παραλαβής και δεν μας προκαταβάλεις, όταν αφορά παραλαβή από το κατάστημα. (δεν υπάρχει κόστος αντικαταβολής)
  3. Διαλέγεις ανάμεσα σε 14.000+ δημοφιλή προϊόντα από τον μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάλογο προϊόντων που ενημερώνεται συνεχώς κάθε μέρα.
  4. Εξασφαλίζεις εξαιρετικές τιμές και επωφελείσαι από τις προσφορές των εταιριών μας.
  5. Αγοράζεις εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  6. Πληρώνεις με ασφάλεια τις παραγγελίες σου με τον τρόπο πληρωμής που σε βολεύει.
  7. Παραλαμβάνεις την παραγγελία σου από το κοντινότερο φαρμακείο της περιοχής σου σε άψογη κατάσταση χωρίς καθυστέρηση.
  8. Επικοινωνείς μαζί μας όποτε θέλεις με email info@apispharmacy.com ή τηλεφωνικά στο 211 212 5 212. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη για να σε εξυπηρετεί σε ό,τι χρειάζεσαι.
  9. Γιατί η διακίνηση των προϊόντων υγείας είναι ασφαλέστερη όταν γίνεται μέσα από το δίκτυο διακίνησης των ελληνικών φαρμακείων και λιγότερο μέσα από την χρήση μεταφορικών εταιριών, ειδικά για προϊόντα που είναι ευαίσθητα και χρήζουν φύλαξη σε περιβάλλον συντήρησης ή ψύξης!
  10. Γιατί προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές, να παρέχουμε σύγχρονες υπηρεσίες και θέλουμε το φαρμακείο να βρίσκεται πάντα δίπλα σου!