Τηλεφωνικές Παραγγελίες από 8πμ έως 4μμ Δευτ-Παρ στο 2104080025
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Συχνές Ερωτήσεις

1η Θέλω να παραλάβω την παραγγελία μου από το πλησιέστερο σημείο (φαρμακείο).

Απάντηση: Ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2017, στόχος μας είναι σύντομα να έχουμε ένα φαρμακείο συνεργάτη σε κάθε περιοχή.

Δείτε τον χάρτη με τα συνεργαζόμενα φαρμακεία και εάν δεν βρίσκεται κάποιο σε ικανοποιητική απόσταση τοποθετήστε το ακόλουθο σχόλιο μέσα στην παραγγελία σας

«Σας παρακαλώ πολύ εντάξτε φαρμακείο συνεργάτη κοντά στην διεύθυνση κατοικίας μου»

 

2η Θέλω να πληρώσω με κάρτα και να παραλάβω από συνεργαζόμενο φαρμακείο, τι πρέπει να κάνω;

Απάντηση: Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και δηλώστε παραλαβή από φαρμακείο. Την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας ζητήστε να πληρώσετε με την κάρτα σας, στο ταμείο του φαρμακείου.

3η Επιστροφή προϊόντων

Απάντηση: Μέσα σε 14 μέρες από την αγορά των προϊόντων μπορείτε να υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε*. Απευθυνθείτε στο emailinfo@apispharmacy.com και τηλ 2112125212 για να σας κατευθύνουμε ανάλογα.

4η Θέλω να αγοράσω από φαρμακείο συνεργάτη με τις τιμές του site, τι πρέπει να κάνω;

Απάντηση: Μπείτε στο ApisPharmacy.com ή καλέσττε μας στο 2112125212 και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Επιλέξτε το φαρμακείο συνεργάτη που επιθυμείτε να παραλάβετε. Εντός ελάχιστων ημερών η παραγγελία θα βρίσκεται στο φαρμακείο της επιλογής σας και θα ειδοποιηθείτε άμεσα για να παραλάβετε.

5η Γιατί άλλες τιμές έχουν τα προϊόντα στα φαρμακεία συνεργάτες και άλλες είναι οι αναρτημένες τιμές στο ApisPharmacy;

Απάντηση: Οι τιμές που αναρτώνται στο ApisPharmacy.com αφορούν τιμές προϊόντων που θα λάβετε εάν ακολουθήσετε την ηλεκτρονική υποβολή παραγγελίας. Τα προϊόντα που βρίσκονται εντός των καταστημάτων συνήθως δεν αγοράζονται με κεντρικές συμφωνίες και παρότι πολλές φορές μπορεί να είναι αρκετά ικανοποιητικές, ωστόσο μπορεί να μην έχουν καταφέρει τα φαρμακεία αυτά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, να σας τα διαθέτουν σε τιμές όπως αυτές που καταφέρνει να δίνει το Apispharmacy.com.