Τηλεφωνικές Παραγγελίες από 8πμ έως 4μμ Δευτ-Παρ στο 2104080025
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Σχετικά με Εμάς

ApisPharmacy.com

Το apispharmacy.com αποτελεί ένα διαδικτυακό τόπο της εταιρείας Anaphisltd και εξυπηρετεί ένα δίκτυο συνεργαζόμενων φαρμακείων*. Το ApisPharmacy.com ξεκίνησε το 2012 ως ένα e-shop του Φαρμακείου «Χαράλαμπου Βρανά και ΣΙΑ ΕΕ». Το γεγονός ότι μέσα σε σύντομο χρόνο μας εμπιστεύθηκαν χιλιάδες πελάτες σε όλη την επικράτεια της χώρας και λόγω του γεγονότος ότι στους περισσότερους από αυτούς στερούσαμε (λόγο απόστασης) υπηρεσίες και παροχές που απολάμβαναν όλοι όσοι βρίσκονταν κοντά στο φυσικό κατάστημα του φαρμακείου μας, μας έκανε να αποφασίσουμε ότι το ApisPharmacy.com θα έπρεπε να εξελιχθεί σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων φαρμακείων τα οποία όλα τους θα είχαν τις ίδιες αρχές και αξίες με το δικό μας φαρμακείο.

 

Η προσπάθεια μας αυτή στηρίχθηκε από την Anaphis ltd η οποία ανέλαβε από τον Σεπτέμβριο του 2017 να πλαισιώσει καθοριστικά την ιδέα αυτή.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή

ApisPharmacy.com

 

Anaphis ltd

Προφίλ

Η Anaphisltd είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Στόχος της είναι να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του ελληνικού φαρμακείου, μέσα από τη δημιουργία νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών με σκοπό την ωφέλεια του ίδιου του καταναλωτή.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, συνεργάζεται στενά με το φαρμακοποιό και τα ελληνικά φαρμακεία, στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπλήρωση του ρόλου του ως επιστημονικού συμβούλου υγείας.

 

* Βάσει του νόμου περί διακίνησης των φαρμάκων στην Ελλάδα, το ηλεκτρονικό φαρμακείο δε δύναται να δεχτεί και να εκτελέσει οποιαδήποτε παραγγελία φαρμάκου.