Τηλεφωνικές Παραγγελίες από 8πμ έως 4μμ Δευτ-Παρ στο 2104080025
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Τρόποι Πληρωμής


Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Πληρωμή στο φαρμακείο, με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.
  • Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων με courier. (Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 2,25€).
    H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής
  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. (Diners, Visa, MasterCard, Euroline or American Express, Viva Wallet card και άλλες prepaid cards)
  • Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.
  • Η κατάθεση/έμβασμα ισχύει σαν τρόπος πληρωμής και πραγματοποιείται σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του φαρμακείου συνεργάτη που θα αναλάβει να αποστείλει την παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε από εμάς και θα βάλετε ως "αιτιολογία κατάθεσης" τον αριθμό της παραγγελίας και το όνομα σας.Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση". Αναμένετε να σας καλέσουμε εμείς, ειδοποιώντας σας να καταθέτετε το χρηματικό ποσό που αναλογεί στην παραγγελία σας, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας. Ο λογαριασμός θα σας δοθεί με την ειδοποίηση πληρωμής που θα λάβετε από εμάς. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε την διαφυγή προβλημάτων σχετικά με ελλείψεις προϊόντων και τροποποιήσεων της αξίας της παραγγελίας σας.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-Αιτιολογία Κατάθεσης

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.

-Έμβασμα με χρέωση

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη  τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το apispharmacy.com

-Γρήγορη Επιβεβαίωση Κατάθεσης

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας,  όταν καταθέστε το χρηματικό ποσό σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στέλνοντας maw ένα email στο info@apispharmacy.com για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Διαφορετικά μπορείτε και τηλεφωνικά στο +30.2112125212 ώρες φαρμακείου ή μέσω fax στο: +30.211-212-5-215.